Ce trebuie sa stii despre extensiile de par?

Ce trebuie sa stii despre extensiile de par?

 13.01.2017

Considerate de multi un moft, extensiile de par au prins amploare si sunt folosite atat de vedete cat si de femeile care roiesc in jurul acestui cerc monden. Sunt la moda, acest lucru este cert, cercetatorii britanici demonstrand prin cifre faptul ca procentul femeilor care au decis sa apeleze la acest truc de cosmetizare a podoabei capilare este in crestere cu 80% de la an la an.

Cresterea poate fi considerata una alarmanta dar in acelasi timp de bun augur, femeile gasind in estensiile de par un aliat care le ajuta sa impresioneze ori de cate ori iau contact cu publicul.

Cu toate astea, daca va numarati printre posesoarele unor extensii de par sau pur si simplu intentionati sa achizitionati aceste accesorii capilare, este esential sa cunoasteti cateva dintre detaliile puse la dispozitie de catre producatori si proprietarii unor renumite saloane de infrumusetare.
Exista numeroase magazine de cosmetice care comercializeaza extensii de par naturale, cele mai apreciate pot fi gasite pe extensii par.


Tipuril de extensii de par


Exista numai putin de trei tipuri de extensii:


Extensii cu adeziv


De departe cele mai des intalnite produse sunt extensiile cu adeziv, aplicarea lor realizandu-se pe un par uscat si curatat in prealabil. Se foloseste asa-zisa metoda "sandwich", aplicarea extensiilor realizandu-se in imediata zona a radacinii firelor de par dar fara  a implica scalpul in acest proces. Rezista numai putin de trei luni de zile daca s-a optat pentru o aplicare pe baza de ceara si pana la sase luni de zile daca ati optat pentru un adeziv compus din creatina.
 

Extensiile impletite


Destul de populare si in acelasi timp preferate de multe dintre doamne sunt extensiile impletite, principalul avantaj fiind maniera de aplicare. Nu implica utilizarea niciunui tip deadeziv dar tehnica este una destul de anevoioasa, impletirea extensiilor cu suvitele de par conducand la o prindere nu foarte rezistenta.


Extensii clip-on


Nu in ultimul rand, extensiile de tip "clip-on" sunt cel mai usor de aplicat, majoritatea doamnelor realizandu-si pe cont propriu intreaga procedura de coafare. Se folosesc clipsuri de mici dimensiuni pe care trebuie sa le indepartati atat in momentul in care mergeti sa dormiti cat mai ales cand urmeaza sa va spalati pe cap.


Cum se intretin extensiile de par?


Este foarte important sa ne intretinem corect extensiile de par pentru a le purta cat mai mult timp. In acest articol veti gasi sfaturi si metode pentru intretinerea extensiilor de par.


Comentarii